Продължете към съдържанието
ТАЗ ХАЙМАНА ВИХЪР!

Нека се представя…

Казвам се Вихър и преди 2 години ме подариха на Мацкисс. Оттогава те се грижат за мен. Или по-скоро аз се грижа за тях! Истина Ви казвам – без мен са изгубени тези момичета и момчета! Добре че съм аз, да ги подкукоросвам!
Аз съм талисманът на The Мацкисс! Обичам да ‘апвам, да пийвам и… да правя бели! Винаги съм в центъра на купона, падам си по веселите компании, споделените моменти и приключенията.

Най-много от всичко обичам да пътувам. Навсякъде и по всяко време! Всяко ново място носи свой собствен заряд и неповторима емоция. Научавам и опитвам нови неща. Неща, за които няма да чуете в кафенетата и няма да усетите през екрана на смартфоните си.

Предизвиквам се често, защото вярвам, че в този пълен с възможности свят – няма невъзможни неща. Не е важно колко бързо ще стигнете до целта. Важно е да не се отказвате! И да правите своите малки стъпки към хората и местата, които ви правят щастливи.

Аз съм щастлив костенур! И как да не съм, когато зад мен стоят всички прекрасни момичета и момчета от отбора на The Мацкисс, готови по всяко време да ме съпровождат в хайманосването.

Елате и вие!

За да ви заведем високо в планината, там където звездите са ееееееей толкова големи. Или на морския бряг – да посрещнем изгрева в някое юлско утро. Да се озовем насред шумен фестивал с кукери, носии и шевици. Да се изгубим някъде, да сведем глава пред Шипка и да поседнем тихо на масата в някое забравено от Бога село в Родопите.

Както е казал съвсем професионалния хаймана Дж.Керуак –

„Млъкни, живей, пътувай, осмелявай се, благославяй – и никога не съжалявай!“