Продължете към съдържанието

Ние сме The Мацкисс

Как започна всичко

Нашата история

Привет, хаймани!

Добре дошли в нашият виртуален дом – страницата на The Мацкисс.

Ние сме The Мацкисс – шумни, динамични и положителни. Цветни, креативни и може би дори малко луди, но както казва един наш приятел „лудите променят Света!“.

От нищо можем да опънем софра, да направим заслон, организация, банкет и… скандал (нормално, по-голямата част от състава сме жени). Намерихме се случайно, доколкото изобщо съществуват случайности. По пътищата вечни на България. И си паснахме. Започнахме да се чуваме. Да се виждаме. Да споделяме. Бяхме различни хора, с различни професии, от всякаква възраст, с най-разнообразни интереси. Наглед нямахме нищо общо. Но всеки път, когато бяхме заедно се случваше някаква много особена магия.

Така започнахме съвсем целенасочено да се търсим, да се събираме и… да пътуваме заедно. Никога не сме ограничавали никого – всеки е добре дошъл. И винаги сме изповядвали възгледа на Мечо Пух – „Колкото повече, толкова повече“. Осъзнахме, че винаги е по-весело с повече хора. И че ако компанията е добра – се създават незабравими спомени. Дори времето да е лошо, дори да няма къде да спим, да сме гладни, мръсни, прашни или уморени.

Така се роди идеята да минем на следващото ниво. Подходихме леко колебливо. Но срещнахме много приятели, които успяха да ни надъхат, че сме на правилния път. Благодарим им за което! Така в началото на 2020г. се роди Клуб за приключенски туризъм „The Мацкисс“. И зад тази идея застанаха прекрасни момичета и… забележете МОМЧЕТА!!!, обединени от любовта си към природата, историята и културата на България. Благодарни сме на всички, които участваха в основаването на Клуба и го приеха за своя лична кауза. Създаден е с много любов, хъс и позитивна енергия.

НАШата НАСТРОЙКА

ПРИКЛЮЧЕНИята са ЗА ВСИЧКИ

Вярваме, че България е уникална страна, че „ти си земен Рай“ не е просто клиширана фраза от химна. Впрочем, точно в полунощ, винаги когато сме заедно – пеем химна. Пълната версия! Замислете се – всичко си имаме! От море, през планини, реки, езера. Невероятни равнини, гори. За един ден погледът ти може да се изгуби в разлято море от златни жита и разбиващи се морски вълни, обагрени от залеза.

България е страна, която винаги има с какво да те изненада. Искате ли да видим всички тези места? Заедно? За нас „добре изкарано време“ не е да си стоим в къщи пред телевизора. И „да излезем навън“ е понятие много по-далечно от МОЛ-а. Даваме по една заплата за чанта, само дето чантата е туристическа раница с вместимост около 60-70л. И като истински мацки носим скъпи обувки – е, вярно малко грозни, ръбати и тежки. Спим на палатки, а не в 5-зведзни хотели. На кой са му притрябвали 5 пластмасови звезди, когато просто вечер вдигаш очи и над теб светят милиарди истински. Приключението започва сега. За всички нас, които стоим зад Тhe Мацкисс е чест да Ви приемем в нашия виртуален дом.

Молим да спазвате добрия тон и да пишете на КИРИЛИЦА.

Добре дошли в отбора!